Vilken Söndag! Börjar med Old Firm, och avslutas med Milanoderby!

Två supermatcher börjar och avslutar dagen, men vi håller oss för spel i dessa matcher, och njuter bara av fotbollen istället. Det finns några riktigt intressanta spel idag, och det här kan bli riktigt intressant. Många fina odds ska spelas, och fin info finns att läsa om, så häng med nu!




Genoa-Fiorentina 1 odds: 2.15

Insats: 300:-

Möte mellan två riktigt bra lag, och det är väl två lag som främst härskar på sin hemmaplan. Genoa har fortfarande inte förlorat här hemma. Detta kan bli en uppgörelse mellan två skyttekungar. Milito vs Gilardino! Jämn match att vänta med Viola har två tunga skador i Mela och Santana. Samtidigt kommer Genoa med i princip sin bästa elva, och här hemma är man som sagt otroligt starka. Detta är en otroligt viktig match då Viola ligger fyra, en poäng före Genoa. Fjärdeplatsen inebär Champ. Leauge och den är riktigt åtråvärd!!! Vinner Fiorentina idag så gör man ett litet ryck, men vinner Genoa så går man istället upp på fjärdeplatsen, ja ni inser värdet av denna match. Genoa kommer pumpa framåt och ngt säger mig att Diego Milito skrattar sist här. Ett ruggigt starkt Genoa ska ses med bra chans här, och jag lirar!

Everton-Aston Villa 1 odds: 2.30

Insats: 500:-

Detta känns som ett av dagens bästa spel! FA-cup och möte mellan två riktigt bra lag. Everton har massor av skador, men det verkar inte bekomma dom det minsta, utan man öser bara på. Normalt sett är det här en match då lagen satsar rejält på cupen, speciellt när den kommit in i den fas där man är nu. Skillnaden här är att ett av lagen antagligen inte kommer bry sig det minsta!! Aston Villa ligger trea i PL, vilket är fantastiskt!! Man ligger före lag som Chelsea och Arsenal, och man är endast fem poäng bakom ledande United. Detta är en position som man knappast prenumerera på, och då gäller det att ta vara på stunden. På Onsdag väntar viktig UEFA-cup match, och på Lördag stundar toppmatch mot Chelsea i ligan. Tufft matchande för ett Villa med väldigt tunn trupp, och den matchen kommer inte prioriteras. Dessutom är Barry avstängd, den så viktige Martin Laursen skadad. Heskey, Harewood och Luke Young har alla småskador. Lägg därtill ett rejält reservbetonat Villa med spelare födda på 90-talet. Nej, detta måste vara en toppchans för Everton som satsar på¨cupen, och trots många skador så gör dom blåa det riktigt bra. Ettan känns hyperintressant och oddset är riktigt bra!!

Örebro-Motala 2 odds: 1.90

Insats: 400:-

Ännu en match som betyder "allt"! Örebro ligger sist i bandyns Elitserie, och vinner man inte nu, så är det kört! Motala å sin sida kämpar för att inte bli direkt nedflyttade, och vinner man här, så kommer man troligen att klara sig till play-off. Man får alltså kvala för att inte trilla ner. SS har satt helt jämna odds på den här matchen, men för mig är det inget snack om att Motala är det bättre laget. Man har mer kvalité, och fler matchvinnare än Örebro. Spångberg är viktig pådrivare för Motala och Mannerberg och skarpe skytten Eriksson är spelare som kommer lyfta sig här. Örebro ligger som sagt sist, och man har oftast blivit utspelade i sina matcher. Motala har i sina bästa stunder kunnat hota dom bättre lagen, och senast hämtade man upp ett 1-3 underläge mot självaste Västerås! Det lär ha gett råg i ryggen, och nu är det ju ett helt annat motstånd. Örebro kan ha gett upp, ja det känns så när man tittar på resultaten i alla fall. Motala måste bara ha toppchans här då man är det bättre laget. 1.90 gillas, och ska spelas!

Mora-Troja 1 odds: 1.40
Atletico Madrid 1 odds: 1.60

Insats: 300:-

Viktig match för båda lagen. Mora slåss om viktiga poäng i toppen, medan Troja slåss om den sista kvalplatsen. Det skiljer dock mycket i klass här. Troja tar sina flesta poäng på hemmaplan, och Mora är för dagen riktigt starkt. Man har inte förlorat här hemma på dom nio senaste under ordinarie tid, och man har fem raka segrar här på hemmaplan mot Troja. Dett finns mer klass i hemmalaget, och man ska bara ha toppchans här. Etta!
Hett derby i Madrid, och med ny tränare senast, så exploderade Atletico. 3-0 borta mot Huelva var imponerande siffror. Man möter nu ett Getafe som har bra form, men som saknar viktige Soldado. Enligt mig så skiljer det viss klass mellan lagen, och med spelare som Aguero och Forlan så ska Atletico ha bra chans här hemma. Ett derby har alltid sina egna ansikten, men ett nytänt? Atletico ska ha bra chans!

Espanyol-Sevilla 1 odds: 3.00

Insats: 200:-

Frågan är vad som har hänt med Sevilla!? Man radar nu upp förluster mot sämre lag, och senast förlorade man derbyt mot Betis med 2-1. Man var riktigt usla i den matchen, och man var inte i närheten av den standard som man är van att se Sevilla. Man möter nu ett Espanyol som har vaknat till liv igen. Visserligen så vinner man inte, men å andra sidan så förlorar man inte heller. Tre raka 1-1 matcher, och visst lurar en seger runt hörnet. Och jag tror att den kan komma nu. Sevilla spelar riktigt uselt, och man lyser av osäkerhet i sitt spel. Man har dessutom stora problem inför dagens match,  då man har nya skador på nyckelspelare. Duscher är avst. här. Escudé, Drago, Fabiano, Koné, Navarro och Konko är tunga avbräck här. Lägg där till nya skador på Chevanton och Acosta. Ja ni hör, det är ett minerna uppåt i Sevilla lägret, och i den här matchen kan man få en obehaglig överraskning då Espanyol ser ut att ha vaknat. 3 ggr på hemmalaget är alldeles för högt, och inget snack om att det ska testas! Kul etta till överodds.

Monaco-Marseilles 2 odds: 2.30

Insats: 300:-

Monaco ligger på en elfteplats i ingenmansland, även om man kanske inte har säker mark neråt. Marseilles däremot ligger på en fjärdeplats, och man har bara fem poäng upp till serieledande Lyon. Det är riktigt jämnt i toppen med andra ord. Alla matcher är nu viktiga för Marseilles, och man bör vinna här för att inte tappa i toppen. Man hade ganska så stora problem senast inför matchen mot Bordeaux, men man lyckades ändå vinna efter ett självmål från Bordeaux. Sakdeläget är ngt ljusare nu, och man saknar endast tre spelare nu. Marseilles är ett mycket bra bortalag, och man har endast en förlust på resande fot. Monaco har en hel del problem inför dagens match, och Marseilles vinstchanser borde öka i och med Monacos avbräck. Roma, Abuso, Meriem, viktige Perez, Bakar, Zola och Moratori saknas idag. Vissa av avbräcken är betydande för Monaco, och man är alltså rejält försvagat ikväll. Jag tror på Marseilles, och man har mer att spela för här. Oddset lockar också, och tvåan kännshelt klart intressant!

Missa nu för allt i världen inte Celtic-Glasgow 13.30
och Inter-Milan 20.30 på Canal Plus Sport 1 Zlatan VS Beckham!


LYCKA TILL!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0